TEAM

Wij zetten ons in voor goede zorg met echte aandacht voor patiënten, zorgverleners en de samenwerking tussen alle mensen in het netwerk.

Onze kernwaarden: inspiratie, kwaliteit, teamspirit, kennisontwikkeling en openheid.

Pluut & Partners is een netwerkorganisatie: wij werken in wisselende samenstellingen met aan ons verbonden netwerkpartners. Al onze adviseurs hebben ervaring met actieonderzoek, zijn pragmatische aanpakkers en gaan voor impact. Wij zijn pas tevreden als onze opdrachtgevers dat ook zijn én als we ook echt het gevoel hebben dat we een bijdrage hebben geleverd aan betere, passende zorg op de juiste plek.

bettine pluut pluutpartners

Bettine Pluut

Directeur, strategisch adviseur en actieonderzoeker

Bettine Pluut zet zich als adviseur en actieonderzoeker in voor goede zorg en een praktijkgerichte overheid. Zij is gespecialiseerd in digitale innovatie, actieonderzoek en patiëntparticipatie.

Kirsten Waaijer

Adviseur & actieonderzoeker

Kirsten Waaijer maakt als adviseur en actieonderzoeker deel uit van het team van Pluut & Partners. Met haar enthousiasme en frisse blik wil zij de de zorg telkens een beetje beter maken.

edwin stuart pluut partners

Edwin Stuart

Netwerkpartner

Edwin Stuart werkt als adviseur en (project)manager aan innovatie- en verbeterprojecten waar mens en digitalisering centraal staan. Hij is netwerkpartner van Pluut & Partners.

fenna mossel pluut partners

Fenna Mossel

Netwerkpartner

Fenna Mossel maakt als netwerkpartner deel uit van het team van Pluut & Partners.
Haar expertise ligt op het gebied van praktijkgericht werken, zorgethiek en monitoring van onderzoek.

wesley mensah pluut partners

Wesley Mensah

Netwerkpartner

Wesley Mensah begeleidt innovatie- en verbeterprojecten. Hij benut zijn ervaringen als zorgprofessional, project- en interimmanager bij het verbeteren van de zorg.

mirelle petit pluut partners

Mirelle Petit

Office manager

Mirelle Petit ontzorgt onze adviseurs bij hun dagelijkse werkzaamheden. Als office manager beheert zij de vaak complexe agenda’s. Mirelle is een van de eerste zelfstandige Virtual Assistants (VA) van Nederland.