Skip to main content

TEAM

Pluut & Partners is een impactgedreven netwerkorganisatie. Wij werken in wisselende samenstellingen met medewerkers die in dienst zijn en met aan ons verbonden netwerkpartners.

Al onze adviseurs hebben ervaring met actieonderzoek, zijn pragmatische aanpakkers en gaan voor impact. Wij zijn pas tevreden als onze opdrachtgevers dat ook zijn én als we ook zeker weten dat we echt een waardevolle bijdrage hebben geleverd.

Bettine Pluut

Directeur, strategisch adviseur en actieonderzoeker

Bettine Pluut zet zich als adviseur en actieonderzoeker in voor goede zorg en een praktijkgerichte overheid. Zij is gespecialiseerd in digitale innovatie, actieonderzoek en patiëntparticipatie.

Kirsten Waaijer

Adviseur & actieonderzoeker

Kirsten Waaijer maakt als adviseur en actieonderzoeker deel uit van het team van Pluut & Partners. Met haar enthousiasme en frisse blik zet zij zich in voor succesvolle (digitale) innovatie door middel van actieonderzoek.

Bente van den Akker

Adviseur & actieonderzoeker

Bente van den Akker zet zich als enthousiaste adviseur en actieonderzoeker bij Pluut & Partners in voor breed gedragen oplossingen en betrekt hier ook altijd de patiënt bij.

Mark Smelik

Adviseur & actieonderzoeker

Mark Smelik is adviseur, projectleider en actieonderzoeker. Zijn passie ligt in zorg & welzijn en Mark werkt daarin graag aan procesoptimalisaties, implementatietrajecten en samenwerkingen.

Sebastiaan Stam

Adviseur & actieonderzoeker

Door zijn verleden als fysio- en manueeltherapeut heeft Sebastiaan letterlijk een hands-on mentaliteit. Hij heeft een brede interesse, houdt van een uitdaging, van samenwerken en van aanpakken.

Tom van Gastel

Adviseur & actieonderzoeker

Tom is fysiotherapeut, maar heeft na de master Innovatie in zorg & welzijn gekozen voor de overstap naar het onderzoeks- en adviesvak.

Lees binnenkort meer over Tom!

Savanna van Boom

Adviseur & actieonderzoeker

Savanna heeft Interdisciplinaire Sociale Wetenschap en Zorgmanagement gestudeerd en is al langer werkzaam in de zorg in verschillende rollen.

Lees binnenkort meer over Savanna!

Wesley Mensah

Netwerkpartner

Wesley Mensah begeleidt innovatie- en verbeterprojecten. Hij benut zijn ervaringen als zorgprofessional, project- en interimmanager bij het verbeteren van de zorg.

Fenna Mossel

Netwerkpartner

Fenna's expertise ligt op het gebied van zorgethiek en het inzetten van kwalitatieve onderzoeksmethoden, zoals bij actieonderzoek en institutionele etnografie.

Véronique Van Hoogmoed

Netwerkpartner

Véronique van Hoogmoed is van huis uit bestuurskundige, maar werkt al jaren als projectmanager en innovatiemanager in de gezondheidszorg.

Ellen Ophoff

Netwerkpartner

Ellen Ophoff begeleidt implementatieprojecten op het gebied van digitale zorg en netwerksamenwerking en is opgeleid als Klinisch Informaticus

edwin stuart pluut partners

Edwin Stuart

Netwerkpartner

Edwin Stuart werkt als adviseur en (project)manager aan innovatie- en verbeterprojecten waar mens en digitalisering centraal staan.

Renske van der Ploeg

Netwerkpartner

Renske van der Ploeg werkt als projectmanager, onderzoeker en adviseur op het snijvlak van uitvoering en beleid. Met als doel strategie en beleid beter aan te laten sluiten op de uitvoering. En de uitvoering een duidelijke stem te geven in strategie en beleid.

Lees hier binnenkort meer over Renske!

Merijn Korsten

Coördinator bedrijfsvoering

Merijn is bedrijfskundige. Hij zorgt ervoor dat we onze missie ook binnen onze eigen organisatie in de praktijk brengen. Oftewel: hij zorgt dat we slim en zorgzaam georganiseerd zijn.