TEAM

Pluut & Partners is een impactgedreven netwerkorganisatie. Wij werken in wisselende samenstellingen met aan ons verbonden netwerkpartners. Al onze adviseurs hebben ervaring met actieonderzoek, zijn pragmatische aanpakkers en gaan voor impact. Wij zijn pas tevreden als onze opdrachtgevers dat ook zijn én als we ook zeker weten dat we echt een waardevolle bijdrage hebben geleverd.

Wil jij ons team komen versterken? Dat kan! We hebben een nieuwe vacature voor een junior actieonderzoeker en adviseur.

Bettine Pluut

Directeur, strategisch adviseur en actieonderzoeker

Bettine Pluut zet zich als adviseur en actieonderzoeker in voor goede zorg en een praktijkgerichte overheid. Zij is gespecialiseerd in digitale innovatie, actieonderzoek en patiëntparticipatie.

Kirsten Waaijer

Adviseur & actieonderzoeker

Kirsten Waaijer maakt als adviseur en actieonderzoeker deel uit van het team van Pluut & Partners. Met haar enthousiasme en frisse blik zet zij zich in voor succesvolle (digitale) innovatie door middel van actieonderzoek.

Bente van den Akker

Adviseur & actieonderzoeker

Bente van den Akker zet zich als enthousiaste adviseur en actieonderzoeker bij Pluut & Partners in voor breed gedragen oplossingen en betrekt hier ook altijd de patiënt bij.

Mark Smelik

Adviseur & actieonderzoeker

Mark Smelik is adviseur, projectleider en actieonderzoeker. Zijn passie ligt in zorg & welzijn en Mark werkt daarin graag aan procesoptimalisaties, implementatietrajecten en samenwerkingen.

Sebastiaan Stam

Adviseur & actieonderzoeker

Door zijn verleden als fysio- en manueeltherapeut heeft Sebastiaan letterlijk een hands-on mentaliteit. Hij heeft een brede interesse, houdt van een uitdaging, van samenwerken en van aanpakken.

Wesley Mensah

Netwerkpartner

Wesley Mensah begeleidt innovatie- en verbeterprojecten. Hij benut zijn ervaringen als zorgprofessional, project- en interimmanager bij het verbeteren van de zorg.

Fenna Mossel

Netwerkpartner

Fenna Mossel haar expertise ligt op het gebied van praktijkgericht werken, zorgethiek en monitoring van onderzoek.

Véronique Van Hoogmoed

Netwerkpartner

Véronique van Hoogmoed is van huis uit bestuurskundige, maar werkt al jaren als projectmanager en innovatiemanager in de gezondheidszorg.

Ellen Ophoff

Netwerkpartner

Ellen Ophoff begeleidt implementatieprojecten op het gebied van digitale zorg en netwerksamenwerking en is opgeleid als Klinisch Informaticus

Lees meer over Ellen

edwin stuart pluut partners

Edwin Stuart

Netwerkpartner

Edwin Stuart werkt als adviseur en (project)manager aan innovatie- en verbeterprojecten waar mens en digitalisering centraal staan.

Merijn Korsten

Coördinator bedrijfsvoering

Merijn is bedrijfskundige. Hij zorgt ervoor dat we onze missie ook binnen onze eigen organisatie in de praktijk brengen. Oftewel: hij zorgt dat we slim en zorgzaam georganiseerd zijn.

Carla Pieters

Officemanager

Carla ontzorgt onze adviseurs als officemanager door het beheren van de agenda's en het organiseren van (team)bijeenkomsten.