Skip to main content

Edwin Stuart

Edwin Stuart werkt als adviseur en (project)manager aan innovatie- en verbeterprojecten waar mens en digitalisering centraal staan. Hij is netwerkpartner van Pluut & Partners.

Edwin vervulde diverse rollen binnen en buiten de zorg. Zo was hij eerder adviseur en directeur bedrijfsvoering bij adviesbureau Zenc, manager bij een ICT-dienstverlener voor de VVT-sector en runde hij een HR/tech start-up. De laatste jaren begeeft Edwin zich veel in de zorg. Voor Nictiz deed hij actieonderzoek naar het gebruik van e-consulten door huisartsen en momenteel is hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van informatiestandaarden van MedMij.

Edwin krijgt dingen voor elkaar door een combinatie van stijlen. Hij is relationeel sterk, empatisch en enthousiasmerend, wat hij combineert met  logica, structuur en strategisch denken. Hij houdt enorm van samenwerken, gezelligheid en lachen, maar is ook direct en neemt doorgaans geen blad voor de mond. Door zijn brede achtergrond en aanpassingsvermogen komt Edwin het best tot zijn recht in complexe en onvoorspelbare omgevingen waar het nog enigszins pionieren is.

edwin stuart pluut partners