Skip to main content

Sebastiaan

Nadat Sebastiaan jaren in de gezondheidszorg heeft gewerkt, maakt hij nu de overstap naar actieonderzoeker en adviseur bij Pluut & Partners.

Sebastiaan is zijn loopbaan begonnen als fysiotherapeut. Vervolgens heeft hij een master musculoskeletale revalidatie gevolgd en heeft patiënten ook als manueeltherapeut geholpen, zowel in de eerste als tweede lijn. Gedurende tien jaar heeft hij op deze manier ervaren hoe mooi de zorg kan zijn en hoeveel je voor mensen kan betekenen. Tegelijkertijd heeft hij in die tijd veel dingen gezien en ervaren die moeten veranderen om de zorg houdbaar en, voor zorgverleners, leuk te houden. In Sebastiaans zoektocht naar een manier om niet alleen voor patiënten te zorgen, maar ook te zorgen voor ons zorgstelsel, is Sebastiaan terecht gekomen bij Pluut & Partners als actieonderzoeker en adviseur.

Door zijn verleden als fysio- en manueeltherapeut heeft Sebastiaan letterlijk een hands-on mentaliteit. Hij heeft een brede interesse, houdt van een uitdaging, van samenwerken en van aanpakken. Hij houdt niet zo van stilzitten en gaat daarom graag echt aan de slag! In zijn werk gebruikt hij graag zijn analytisch vermogen om snel tot de kern te komen en zowel problemen als oplossingen inzichtelijk te maken.