Skip to main content

Wesley Mensah

Wesley Mensah begeleidt innovatie- en verbeterprojecten. Hij benut zijn ervaringen als zorgprofessional, project- en interimmanager bij het verbeteren van de zorg. Door bestaande systemen en zorgprocessen actief te evalueren met betrokkenen, realiseert Wesley doorbraken.

Wesley’s expertise ligt op het gebied van zelforganisatie, procesoptimalisatie en de inbedding van ICT-innovaties op de werkvloer. Wesley maakt als netwerkpartner onderdeel uit van het team van Pluut & Partners.

Wesley kan in zijn werk als projectmanager en adviseur putten uit zijn ervaring als zorgprofessional. Hij werkte na afronding van de HBO-opleiding verpleegkunde meerdere jaren als verpleegkundige binnen de Parnassia Groep. Hierna ronde hij een Master Zorgmanagement aan de Erasmus Universiteit af met een actieonderzoek naar de inbedding van eHealth in de dagelijkse zorgpraktijk van een GGZ-instelling.

Als zelfstandige vervulde Wesley de afgelopen jaren diverse rollen binnen en buiten de gezondheidszorg; op zowel strategisch als tactisch niveau. Zo was hij projectlid zelforganisatie, relatiebeheerder voor een ggz-organisatie en interimmanager binnen een bouwbedrijf.

Wesley combineert de kennis en ervaring die hij in de diverse sectoren en rollen heeft opgedaan met het vermogen om ook in complexe situaties tot een passende oplossing te komen. Met zijn ‘verbindende’ karakter en ‘hands-on-mentaliteit’ wordt Wesley omschreven als een prettige samenwerkingspartner en is hij in staat om alle lagen in de organisatie mee te krijgen in een verandering.