De vraag: Hoe willen we dat blended zorg eruit komt te zijn?

Rijndam Revalidatie wil blended zorg goed neerzetten en verder opschalen. Door de Coronacrisis moest Rijndam in rap tempo digitale zorgtoepassingen implementeren. In korte tijd hebben zorgverleners ervaring opgedaan met zorg op afstand. Vervolgens was de vraag: Hoe gaan we hiermee verder? Hoe moet blended zorg eruit komen te zien bij Rijndam? Pluut & Partners beantwoordde deze vragen samen met revalidanten, zorgverleners, beleidsmedewerkers en leidinggevenden.

Onze aanpak

Ons uitgangspunt was om de visie iets te laten zijn van de gehele organisatie. Daarom organiseerden we drie workshops met zorgverleners en revalidanten van de volwassenrevalidatie en voerden we vele gesprekken. Iedere workshop werkten we met stellingen, vragen en deelden we ervaringen. Alle input legden we de volgende workshop weer bij de deelnemers terug. Op deze manier was iedere workshop een stap richting een steeds concreter wordende visie. Ook met de KinderAdviesRaad organiseerden we een visieworkshop.

Onze impact

  • Gedragen en concrete visie op digitale zorg gepresenteerd in een infographic en een aantal slides
  • Inzicht in wat zorgverleners en revalidanten belangrijk vinden bij digitale zorg
  • Veel energie bij de deelnemers om de visie in acties om te zetten
bettine pluut pluut & partners actieonderzoek

Meer weten?

Bettine staat voor je klaar
Strategisch adviseur & actieonderzoeker

bettine@pluutpartners.nl
+31618680012
Volg op LinkedIn

Gerelateerde cases

Filter op

Opschaling innovatiePatiëntparticipatieStrategisch advies

Herijkte visie op Persoonlijke GezondheidsOmgevingen (PGO)

In opdracht van MedMij maakten wij samen met de IZA-partijen een herijkte visie op Persoonlijke GezondheidsOmgevingen (PGO).
ActieonderzoekNetwerkzorg en DSVProgramma- en projectmanagementStrategisch advies

Domeinoverstijgende samenwerkingsverbanden

Regionale domeinoverstijgende samenwerkingsverbanden (DSV’s) worden als een belangrijke hoeksteen gezien voor regionale samenwerking en het toekomstbestendig maken van zorg en ondersteuning.