Skip to main content

Wil jij écht iets betekenen voor onze gezondheidszorg? Wil jij je in snel tempo ontwikkelen tot een goede en veelzijdige professional? Lever je graag een bijdrage aan een jonge organisatie die bruist van de ambitie? Dan zoeken we jou!

Wat ga je doen?

Meteen aan de slag in onze adviesprojecten en actieonderzoeken bij zorginstellingen, Ministeries, kenniscentra en andere organisaties die de zorg beter willen maken. Door:

 • Meeschrijven aan adviezen, onderzoeksrapportages, blogs, handreikingen en
  offertes
 • Creatieve workshops uitdenken en begeleiden samen met andere collega’s
 • In gesprek gaan met de mensen om wie het draait: zoals patiënten en
  medewerkers van zorginstellingen
 • Meedenken over de ontwikkeling van ons als team en organisatie
 • Bijdragen aan de doorontwikkeling van onze Actieonderzoek Academy

Wie zoeken we?

 • Je bent maatschappelijk betrokken: jij wilt écht een bijdrage leveren aan betere zorg en een dienstbare overheid.
 • Je wilt je permanent ontwikkelen: je bent leergierig en staat open voor feedback.
 • Je bent opgeleid in een relevant vakgebied, zoals: organisatiewetenschappen,
  gezondheidswetenschappen, bestuurskunde, zorgmanagement, klinische informatica of bedrijfskunde. Een WO-diploma heeft de voorkeur. Heb je een andere opleiding die volgens jou waardevol is, maar die we hier niet noemen? Wij horen graag jouw verhaal!
 • Je zet graag je tanden in een lastig inhoudelijk vraagstuk, probeert dit te doorgronden én gaat op zoek gaat naar praktische oplossingen. Kortom, je bent analytisch en resultaatgericht
 • Je hebt relevante werkervaring, bijvoorbeeld als adviseur, actieonderzoeker,
  projectleider, beleids- of kwaliteitsmedewerker binnen een zorginstelling.
 • Je bent een teamspeler: je kunt goed samenwerken en zet een stapje extra als dat nodig is om het team of jouw collega te helpen.
 • Je houdt ervan om de handen uit de mouwen te steken, bent flexibel en houdt van veel afwisseling.

Wat bieden we jou?

 • Informele en toffe werksfeer met leuke collega’s; met bijvoorbeeld een wekelijkse padel, de foute kersttruiendag en een jaarlijks ontwikkelweekend!
 • Dynamische en flexibele werkomgeving met een ruim persoonlijk opleidingsbudget en veel mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.
 • Een marktconform salaris. Dit is ongeveer tussen de €3350,- en €4400,- per maand op basis van een full- time dienstverband. Dit is afhankelijk van jouw werkervaring en kunnen we aanvullen met een bonus van maximaal 2 maandsalarissen.
 • Veel ondersteuning en begeleiding in persoonlijke groei en vakinhoudelijke
  ontwikkeling.
 • Veel vrijheid in het indelen van je agenda; wij geloven erin dat jij met je eigen
  verantwoordelijkheid het beste je energie in kan zetten.
Sebastiaan Stam pluut & partners actieonderzoek en adviseur

Meer weten?

Sebastiaan staat voor je klaar
Adviseur & actieonderzoeker

sebastiaan@pluutpartners.nl
+31618422579
Volg op LinkedIn

Wij zijn

Pluut & Partners

Pluut & Partners staat voor slim en zorgzaam organiseren. Om impact te maken, werken wij altijd samen met de mensen om wie het gaat: patiënten, cliënten, inwoners en hun naasten en professionals. Wij geloven dat alleen met hun actieve betrokkenheid blijvende verandering ontstaat.

We staan graag zelf met de voeten in de klei als projectmanager of actieonderzoeker, maar denken ook graag mee als adviseur. Dit alles doen we samen met gedreven opdrachtgevers in zorg, welzijn en bij de overheid. P&P’ers zijn soms voor 1-3 dagen per week detacheert naar een samenwerkingsverband, zorg- of overheidsorganisatie. Ze combineren dit met adviesopdrachten en actieonderzoeken.

Pluut & Partners is als holacratie georganiseerd. Dit betekent dat we hiërarchie-arm zijn en dat verantwoordelijkheden en bevoegdheden over alle medewerkers zijn verdeeld in de vorm van rollen. Ons kantoor staat in Vianen; onze klanten zitten door het hele land.

Wil jij lid van dit team worden?

Wil jij lid van dit team worden? Stuur dan je CV en motivatie vóór 25 juni naar Merijn Korsten: merijn@pluutpartners.nl . Als wij ook enthousiast zijn, nodigen we je graag uit voor een 1e gesprek op 4 of 5 juli. Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met sebastiaan@pluutpartners.nl of via 06-18422579.

We kijken er naar uit om je te ontmoeten!

Merijn Korsten

Coördinator bedrijfsvoering