Skip to main content

Programma- en projectmanagement

Onze zorg, welzijn en overheid staan voor grote uitdagingen. Er staan dan ook stevige ambities in het Integraal Zorg Akkoord (IZA), het programma Wonen, Ondersteuning en Zorg voor Ouderen (WOZO), het Gezond en Actief Leven Akkoord (GALA) en het programma Toekomstbestendige Arbeidsmarkt Zorg en welzijn (TAZ). Alleen met impact- en actiegedrevenheid kunnen we deze uitdagingen het hoofd bieden. Daarnaast hebben we een lerende houding nodig vanuit alle stakeholders in programma’s en projecten. Daar maken wij ons hard voor.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Ons team bestaat uit programma- en projectmanagers met ruime ervaring in zorg, welzijn en bij de overheid. Onze beloften:

  • We zijn betrokken en bevlogen, gericht op het losmaken van energie, creativiteit en het realiseren van draagvlak
  • We zorgen voor participatie van alle belangrijke stakeholders: van directie tot werkvloer en áltijd inclusief de eindgebruikers
  • We hebben kennis van de inhoud en hoe je veranderingen succesvol realiseert
  • We zijn betrouwbaar en doen wat we beloven. Als de situatie er om vraagt zetten we een stap extra om te zorgen dat we de klus klaren
  • We benutten ons uitgebreide en diverse netwerk en P&P-team voor extra denk- en veranderkracht
  • Wij zijn in staat om effecten en succesfactoren van een verandering in kaart te brengen. Deze kennis helpt bij het vinden van structurele financiering, draagvlakverwerving en zorgt dat we steeds de goede dingen goed doen.
bettine pluut pluut & partners actieonderzoek

Meer weten?

Bettine staat voor je klaar
Strategisch adviseur & actieonderzoeker

bettine@pluutpartners.nl
+31618680012
Volg op LinkedIn

Benieuwd waar we dit al gedaan hebben?
Check hieronder een aantal cases!

Filter op

Teamleren in de praktijk
Teamleren in de praktijkActieonderzoekOpschaling innovatieProgramma- en projectmanagementZorgzame organisatie

Teamleren in de praktijk

Samenwerken in (zorg)teams is erg waardevol, maar het kan ook de nodige uitdagingen met zich meebrengen. Vaak blijken er dingen beter te kunnen in de samenwerking. Maar hoe pak je dat aan?
Training actieonderzoek
training actieonderzoek
Training actieonderzoekActieonderzoekOpschaling innovatiePatiëntparticipatieProgramma- en projectmanagementZorgzame organisatie

Training actieonderzoek

Zorgorganisatie Treant en onderzoekers van de Erasmus School of Health Policy & Management hebben de handen ineengeslagen om 4 interne vraagstukken van Treant actieonderzoekend aan te pakken.