Skip to main content

Slim organiseren met digitale zorg

De urgentie om de zorg anders te organiseren is door Corona extra vergroot. Zorg thuis waar het kan en op locatie als het moet. Digitale innovaties zoals online communicatieplatforms en telebegeleiding bieden enorme kansen voor de juiste zorg op de juiste plek. Maar we zien tegelijkertijd dat er bij digitale innovaties onvoldoende aandacht is voor het slim organiseren: hoe ziet de nieuwe reis van patiënten/cliënten/zorgverlener eruit? Wie doet wat op welk moment?

Slim organiseren begint altijd met een goede probleemanalyse en het samenbrengen van de juiste kennis, kunde en belangen. Dat geeft energie en dan komen al snel de goede, realiseerbare ideeën én het juiste team om deze ideeën in de praktijk te brengen.

Pluut & Partners combineert inhoudelijke kennis van organisatievraagstukken met een aanstekelijke dosis enthousiasme, analytisch vermogen en strategisch inzicht. Met als resultaat dat digitale innovaties ook echt de kwaliteit van leven van mensen en het werkplezier van professionals verhogen.

Voorbeeldprojecten

ondersteunen van proeftuinen gericht op (psychische) kwetsbaarheid

implementatie- en opschalingscoaching

actieonderzoek naar de doorontwikkeling van PGO’s