Skip to main content

Strategisch advies

Een strategie ontwikkelen wij samen met alle betrokkenen: van directie tot op de werkvloer, van het management tot aan de ervaringsdeskundigen. Je hoeft daarbij van ons geen holle kreten te verwachten. We organiseren juist het gesprek tussen mensen met verschillende opvattingen. Dit vanuit het motto: “zonder wrijving geen glans”. Hierbij werken we met de kracht van ervaringsverhalen en zetten we methodieken in die mensen verbinden aan het gezamenlijk doel.

Wij vinden het belangrijk dat een strategie geen stoffig document is dat in een la belandt. Het moet in de harten en hoofden van mensen zitten en zich gaan vertalen naar werkprocessen en werkwijzen. Een goede strategie geeft dan ook richting, maar wordt ook permanent bijgesteld of aangescherpt op basis van praktijkervaringen.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Je kunt ons voor het volgende vragen:

  • Visie- en strategieworkshops 
  • Het begeleiden van lastige gesprekken tussen een diverse groep stakeholders 
  • Het ontwikkelen van een strategie in co-creatie met alle betrokkenen 
  • Het consequent vertalen van kernwaarden en de strategie naar alle onderdelen van de organisatie, zodat jouw organisatie een duidelijk DNA krijgt
bettine pluut pluut & partners actieonderzoek

Meer weten?

Bettine staat voor je klaar
Strategisch adviseur & actieonderzoeker

bettine@pluutpartners.nl
+31618680012
Volg op LinkedIn

Benieuwd waar we dit al gedaan hebben?
Check hieronder een aantal cases!

Filter op

Domeinoverstijgende samenwerkingsverbanden
Domeinoverstijgende samenwerkingsverbandenActieonderzoekNetwerkzorg en DSVProgramma- en projectmanagementStrategisch advies

Domeinoverstijgende samenwerkingsverbanden

Regionale domeinoverstijgende samenwerkingsverbanden (DSV’s) worden als een belangrijke hoeksteen gezien voor regionale samenwerking en het toekomstbestendig maken van zorg en ondersteuning.