Skip to main content

Verdiepende training actieonderzoek

Ben jij al bekend met actieonderzoek, maar wil je je verder bekwamen op een onderdeel van actieonderzoek? Denk aan participatie, evaluatiemethodieken of effectieve werkvormen. Dan is een verdiepende training actieonderzoek voor jou en jouw organisatie geschikt.

WAT? 

Tijdens de verdiepende training leer je op een bepaald aspect of een aantal aspecten van actieonderzoek de ins en outs. Afhankelijk van jullie leervragen stellen we een maatwerk-training samen. Voorbeelden zijn:

  • Hoe geef je patiëntparticipatie vorm?
  • Hoe monitor je op verander-, leer- en kennisdoelen
  • Wat doe je als partijen tijdens een actieonderzoek tegenover elkaar komen te staan?
  • Wat zijn impactvolle manieren om de inzichten uit jouw onderzoek te delen?

WIE?

De training is geschikt voor professionals die zich inzetten om de zorg slimmer en zorgzamer te organiseren. Denk aan: programma- en projectleiders, innovatoren, beleidsadviseurs, zorgverleners of (actie)onderzoekers. Je moet minimaal drie jaar werkervaring hebben. De verdiepende training actieonderzoek wordt incompany gegeven met minimaal 4 deelnemers en maximaal 15 deelnemers.

HOE?

De verdiepende training bestaat uit:

  • Een individuele intake met de deelnemers om de behoefte te concretiseren
  • Een interactieve trainingsdag op locatie

KOSTEN?

Je hebt een verdiepende training actieonderzoek voor €3.400,- voor vier deelnemers. Indien er meer deelnemers willen deelnemen is dat mogelijk voor een meerprijs.

INFO/VRAGEN?

Stuur een berichtje naar Kirsten via kirsten@pluutpartners.nl