Word actieonderzoeker

Wij hebben gemerkt dat actieonderzoek heel goed te leren is, maar niet met een kort gesprekje of een college. Alleen door een combinatie van erover horen/lezen, erover in gesprek én het zelf doen en ervaren, ontwikkel je de mindset en benodigde kennis en vaardigheden. Daarom hebben wij een ervarings- en interactiegericht opleidingsaanbod, waarbij je met jouw eigen leervragen of een actueel vraagstuk in je werk aan de slag gaat.

Je kunt bij ons terecht voor:

  • De Actieonderzoek Academy. Op deze Academy, ontwikkeld door ons, vind je informatie over actieonderzoek, kennisquizes, praktische voorbeelden, inspirerende werkvormen en nog veel meer! Meld je gratis aan en neem een kijkje!
  • Cursus actieonderzoek. In 6 dagdelen leer je niet alleen begrijpen wat actieonderzoek is maar voer je ook je eigen actieonderzoek uit. De kernwaarden en fasen van actieonderzoek staan centraal. Hieraan koppelen we methodieken en werkvormen. Aan het einde ontvang je het basiscertificaat van de Actieonderzoek Academy. Aanmelden kan tot 15 december 2022 via deze link.
  • In company training: we trainen een groep beleidsmedewerkers, onderzoekers, managers en/of projectleiders in jouw organisatie. Zodat jullie je organisatie van binnenuit kunnen veranderen en/of gezamenlijk een complex vraagstuk kunnen aanpakken. Meer informatie? Mail dan naar info@actieonderzoekacademy.nl

Voorbeeldprojecten

pluut partners

training actieonderzoek voor onderzoekers

actieonderzoek voor toegankelijke patiëntomgevingen

betere nazorg na ingrijpende incidenten